Он гу преварија, а она му ги запали јајца (видео)

Сподели со своите пријатели

Од овакви и господ да чува што би кажале постари кумановци, а пред све кумановке, пошто и да посумња дека сте гу превариле тешко Ви се пише, а ако гу преварите пали јајца.

Ако не веруете погледнете како си е прошја дечко што другара не га чуваја у гаќе.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.