Он е пресреќан затој што ќе биде постар батко (видео)

Сподели со своите пријатели

Обично мали деца знаев да бидев љубоморни к’д има кажеш дека ќе добиев братче или сестриче, ама овакву реакцију мора да признаете не сте виделе.

Дете плаче и се смее у сито време к’д дозна дека ќе биде постар батко.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.