Он дефинитивно има повише среќу него памет (видео)

Сподели со своите пријатели

Сцена како од хорор филм е снимена на путишта у Хрватску, а можете да видите камијонџију што има ненормално повише среќу него памет. Дешавка е снимена на први април, ама не ќе да е шала.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.