Он би да га украде точак, ама газда ставија „заштитан систем“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Кражба на точкови е много честа појава, ако не веруете оставете га негде на отворено, не мора да е далеко од куќу и ќе видите дека после ќе ви га снема.

Ама еве другар ваљда е имаја такво искуство, па одлучија на свој оргиналан начин да си га заштити свое превозно средство што не загадуе околину. Меѓутим некој проба да га украде и се много зезна.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.