Око со две зеници – ретка очна болест која се смета за мистерија (видео)

Сподели со своите пријатели

Pupila duplex се смета за многу ретка очна болест. Толку ретко е видена низ светот што се` уште се смета за мистерија. Иако можеби некогаш сте сретнале слики на интернет од вакво очно заболување, постојат луѓе кои не веруваат дека на светот се раѓаат луѓе со две зеници и уште многу ретки болести.

Loading...

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.