Од иглу до локомотиву: Што све има откриено рендген куде људи (видео)

Сподели со своите пријатели

Страшно е колко људи свашта гурав у себе, а још пострашно куде ги гурав тија работе, само за да најдев едноставан начин да прошверцуев и никој да не ги открие. Ама рендген све види.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.