Од добар скок до утепување да ти се смеев сви (видео)

Сподели со своите пријатели

На видео што се врти по интернет од овој лето е и овај девојка што покуша да изведе некој „фасцинантан скок“, меѓутим све што она изведе беше класично утепување на кое сви су се згазиле. Не знаемо што е она тачно имала зацртано у главу да направи пошто не успејасмо да видимо ни мал дел од тој – она се одма утепа.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.