Очекувања vs Реалност (галерија)

Сподели со своите пријатели

Некад имамо доста високи очекуавња, или што се вика пуцамо на високо. Ама много брзо може да се деси да се разочарамо, или едноставно може да испаднемо како будале и да ни се смее цел свет док ми мислимо уствари дека тој што га правимо е ок.

Loading...

Разгледајте гу галерију и све ќе ви биде јасно, а ми смо сигурни дека ќе се пронајдете барем у едну ситуацију.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.