Обид за самоубиство сас среќан крај (видео)

Сподели со своите пријатели

Одзимање на сопствен живот ов’ј пут се заврши добро, благодарение на спремни пожарникари.  Погледните како жртва и нема појма дека над главу ву лети ангел чувар.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.