Ново турбион возење – нешто што свак нема да издржи (видео)

Сподели со своите пријатели

Пред извесно време, претставена е нова Турбион машина, наменета за забаву и адреналински доживљај, ама овој што е прикажано на тест возење изгледа довољно страшно само да помислиш да се качиш, а не да се возиш у овакво нешто.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.