Ново откритие на Иванов: Аристотел не бил учителот на Александар Македонски (видео)

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов откри нова државна, но и историска тајна. Според неговит еинформации Аристотел не бил учител на Александар Македонски, туку Аце наш си бил учител самиот на себе.

Можеби ви делува збунувачки, но Иванов присуствуваше на „Самит 100“ во Сараево каде имаше обраќање во негов стил, кое ги насмеја сите присутни на настанот.

Исус и Мухамед да се јават сега, ќе ги убијат! Александар бил тоа што бил поради неговиот учител Александар – вели првиот човек на Македонија.

Што да се каже, освен дека светот добива впечаток дека сме една многу хумористична нација.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.