Новиот вибратор ”крешендо” е прогласен за ”ролс – ројс” меѓу вибраторите (видео)

Сподели со своите пријатели

Вибраторот од соништата: мистери вајб крешендо е ”ролс – ројс” меѓу играчките за возрасни што ќе внесе револуција на полето на женската сексуалност.

Loading...

Играчката на 21 – от век е конструирана така што жената може согласно своите потреби и моменталното расположение да го прилагоди типот на вибрациите, но и обликот, бидејќи политиката на ”универзални големини”, просто не функционира, ниту кога е во прашање гардеробата, а не посебно кога станува збор за женски оргазам.

Крешендото е соврешно складен и може да го промени обликот на безброј возбудливи начини – од “‘I’ преку ‘C’ до ‘S’, и сè меѓу тие брзини, порачуваат од “Mistery vajb“.

 

Секако, овој вибратор може да се контролира и преку смартфон апликација.

Батеријата се полни безжично, а потоа вибраторот работи со ист интензитет два часа, а времетраењето на овој продукт е проценет на 4000 работни часови. Тоа би требало да биде доволно дури и за најпробирливите дами.

 

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.