Новинар „љети на кров“ у директан пренос (видео)

Сподели со своите пријатели

Сви викав новинарска работа не била тешка. Малце јутре не е тешка, пробајте па ќе видите колко не е тешко да трчите по министри, премиери, советници и некои што се уфилмав дека су ѕвезде.

Loading...

Али тој е меѓу помали проблеми споредено с’с овога новинара што док чекаше да се укључи у директан пренос ги подмачка гуме на несавеснога возача што га удри с’с авто.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.