Нова провокација: За колко паре би се соблекле у јавност? (видео)

Сподели со своите пријатели

Грегори Мамурин, богат Рус кој често сака да истражуе на тему ”паре и човечко достојанство”, има ново видео.

Loading...

Сас нудење одредену суму на паре, он ги прашуе случајни пролазници дали би се соблекле јавно.

Како се понашав људи к’д видив кеш, процените сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.