Нова мода у Кину – преварени жене унакажуев авта на мужи шваљери (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е нов тренд меѓу жене у Кину, а пред све онија чиви мужи „господина“ не можев да га чував у гаќе под контролу.

Loading...

Много мужи има да настрадав ако тренд од Кину се пресели у Македонију, а колко авта би биле слупани мил бог знае, пошто ми овдека знаемо много да „шврљамо“, а убаво викав кој шврља – ќе надрља.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.