Нова година, четири жене и ед’н муж (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој ти се вика живот, а не ми, една Нова година, една жена и одма да се кука, да се плаче.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.