Нов светски предизвик: Напуниш уста сас цимет и чекаш (видео)

Сподели со своите пријатели

Не смо знале дека у свет после “леден предизвик”, народ нагло почнаја да се опробуе сас цимет.

Loading...

Цимет иначе е зачин сас убав мирис и наши мајке у принцип га користив за благи работе, у комбинацију сас јабуке или сутлијаш.

Овај цуца на видео, у обид да си докаже дека и она може да се такмичи у ”предизвик сас цимет”, замалко да се угуши од димну бомбу што гу направи около себе, докажувајќи си дека она може – и тачка.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.