Нов спорт: Светско првенство у ударање шамари (видео)

Сподели со своите пријатели

Верувале или не, ов’ј спорт се сoстои од двоица натпреварувачи кои стоив ед’н наспроти другога и меѓусебно си лупав шамари.

Loading...

Победник е он’ј кој ќе издржи повише ударци. У шамарање, како и у бокс постои нокаут, иако се дешава много ретко.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *