Нов скок за шест чисти нуле на СП у Русију (видео)

Сподели со своите пријатели

Не се обрука само млада Аустралијанка на Светско првенство. Од д’нска, друштво ќе ву прави и Бразилац, кој се добро потруди да добие шест нуле од судије.

Loading...

Не е крив. Слаба концентрација.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.