Нов подвиг на необично дете кое живи сас лудога татка (видео)

Сподели со своите пријатели

Џулијан Строе, иначе едно од најсилни деца на свет има нов подвиг, а у прашање е  правење склекови на четири флаше, подвиг кој заслужуе респект по свак основ.

Loading...

Иначе, Џулијан и његова жена Елена имав два сина кои од мали ноге вежбав гимнастику и правив чуда иако су још деца, и често, начин на восптување на овија момчиња наидуе на осуду.

Све е разбирљиво, и здраво тело, и здрав дух, ама, зарем овој не е превише?

 

 

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.