Носи заштитан шлем – спаси си живот (видео)

Сподели со своите пријатели

Носење на заштитан шлем или меѓу народ познато како кацига, не е мит. Тој е правило број 1, увек к’д се вози скејтборд, ролери, точак или скутер.

Loading...

Носење шлем не е полициско правило. Тој е правило кое спасује живот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.