Низ светот рапидно се шири нов вид на дрога позната како ”флакка” (видео)

Сподели со своите пријатели

Полицијатa во Флорида предупреди на раширеност на синтетичка дрога која е позната по тоа што предизвикува психолошки необично однесување, па дури и смрт меѓу корисниците.

Loading...

Флакка се споредува со солите за капење во смисол влијание и забрзан раст на конзумирање кај корисниците на евтина дрога. Дрогата според др. Ден Линч, може да биде во облик на кристали или прав. Во останатите држави е позната и како ”грејвл”, пишува Florida Today.

Може да се шмрка или да се вдишува, но реакциите кои ги создава како нус појава се навистина чудни.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.