Ништо не може да биде посмешно од луди Руси (видео)

Сподели со своите пријатели

Да ги нема требало би да ги измислив пошто да не су они нема да успеемо да се насмеемо толко слатко. Еве још една интересна компилација која нема да ве остави без смејање и дефинитивно ќе ви га разубави д’н.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.