Никој не може да ти га упропасти д’н како што може роѓена сестра (видео)

Сподели со своите пријатели

Познато е дека много људи се плашив од кловнови па такој ваљда овај девојка га знала факт дека брат ву е меѓу њима, па одлучила малце да му га направи д’н „интересан“.

Loading...

Маскира се у кловна, скри се у каду и га извади од памет, а вас ќе ве насмее мераклиски.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.