Никад немој да се шалиш с’с љубоморну девојку за да не завршиш мртав (видео)

Сподели со своите пријатели

Нема ништо поопасно од жену што е љубоморна. У случај од видео работи се за љубомовну девојку чив дечко сакаше да се нашали дека има другу, ама она га тој превише озбиљно сфати и најде га нож.

Loading...

Некад шале знаев да појдев на лошо, затој пазете с’с кога се зезате.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.