Никад немој да крадеш к’д е жена на смену (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д те тепа муж, ќе бидеш тепан, ама жена ако те дофати – е онда е заебано.

Loading...

Поготово па ако пробаш да крадеш.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.