Никад нема да поверуете дека некој толко пута може да га употреби збор Кина (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е Доналд Трамп. Он и Хилари Клинтон ќе се борив за ново претседателско место у САД, а нешто што боде очи у његови говори е тој што обожава да гу спомнуе Кину.

Loading...

Такој овој видео јасно ќе ви покаже колко пута он уствари га употребуе овј збор, а ми мислесмо дека Груевски у свак говор мораше да га има Бранка, еве имало и бетер.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.