Никад не заспивај прв у друштво! (видео)

Сподели со своите пријатели

Не дај боже у друштво прв да заспиеш. После ќе те цртав, ќе те мачкав, а на овога другара му ги напунисва уста. Сви смо доживеле некое слично искуство и колко да излгеда детски увек е интересно.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.