Никад не терајте сеир сас лице заостанато у развој (видео)

Сподели со своите пријатели

Лице заостанато у развој, иначе разуман и сас способност да збори и да резонира, највероватно згрозен и истрауматизиран некој нон – стоп да тера сеир на његов рачун, у ед’н момент вади нож за да покаже дека е спреман да се одбрани у налет на зли људи.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.