Никад не шамарајте полицајца пошто ќе ви гу смени фризуру (видео)

Сподели со своите пријатели

Овај јадна женичка, иначе професорка, удара га полицајца што носи наочаре и ваљда у т’ј даден момент не е размислувала што може да гу снајде.

Он ву врати у такв стил што ву гу смени и фризуру, па такој да професорка гу доби лекцију, а дали ќе гу научи остануе да чекамо друго видео за да дознаемо.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.