Никад не се издавај дека имаш упаљач (видео)

Сподели со своите пријатели

Дека пушење е штетно по здравје, знаемо сви. Дека убива, и тој знаемо. Ама не смо знале дека упаљач може да те убие пред и да запалиш цигаре.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.