Никад не пуцајте у колено на лудога Русина, ќе се зезнете (видео)

Сподели со своите пријатели

Одамна не смо имале нешто забегано од Русију, па еве прилика да видите како изгледа к’д група лудаци ќе упуца исто ткој лудака у Русију.

Тој не значеше дека упуцан Русин ќе почне да кука и да моли, него тија што пуцасва ги антера да се покаев.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.