Никад не провоцирај понискога од тебе пошто можеш да га цунеш бетон (видео)

Сподели со своите пријатели

Голем дечко па мисли дека може да ги заебава помали од себе. Е, добро, ама к’д на малога му букне филм голем може да гу целива земју.

Loading...

Не викав џабе ситно, ама динамитно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.