Никад не мешајте љубав и бурек (фото)

Сподели со своите пријатели

Не е тачно дека бурек е доступан увек и свугде. Еве на пример у Мирелу, деси се често да нема бурек пошто е најбољи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.