Никад не гответе јајце у микробранову! (видео)

Сподели со своите пријатели

Понекад у живот камера се најде б’ш тамо куде што треба у право време, а испоставило се дека овај снимка е направена у прав момент.

К’д овај млада жена решила да се снима себе како готви и тој јајца у микробранову за да види цел интернет, десило се нешто што много људи ги прилично насмејало.

Насмејте се и ви к’д ќе га гледате видео, али овуј глупост не гу пробујте дома.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.