Никад не давајте на дете пасош и пенкало (видео)

Сподели со своите пријатели

Тато Кинез се ужасно зезнаја што на аеродром даја на дете пасош и пенкало, за да дете седи мирно. Дете се заиграло и еве га резултат.

Loading...

Нема проваѓање преко полициску контролу док не се докаже дека тато Кинез е стварно он.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.