Ни српски претседател не е ништо подобар од нашега (видео)

Сподели со своите пријатели

Наш претседател обично куде се појави ќути, ама к’д отвори уста тој биде атракција и се смее цел Балкан, ама еве да не биде нели само он исмеван, да не не карав његови партијаши, исмевав га и Тому Николиќа кој Колинду Грабар гу исцелива строго по српско правило и тој три пута, ама слушнете гу песму у позадину на видео.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.