Ни наш Драги Шпага не може овакој да се расчепи (видео)

Сподели со своите пријатели

Познат њујоршки мајстор за вајн видео записи Логан Пол, има посебан начин да га збуни народ по улице и метроа.

Loading...

Пред да биде популаран на социјални мреже, Пол се занимаваја сас рвање.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.