Ни мајмуни не можев да изедев 137 банане за 6 минута (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако реално гледамо на работе значи дека овај девојка за едну минутку еде по кило банане, дали е можно кој знае, ама ако е ондак ги е зезнала сви мајмуни.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.