Невероватно спасување на жртву на секунд од самоубиство (видео)

Сподели со своите пријатели

Постоив људи кои мислив дека сас прекинување на живот, ќе ги решив сви животни проблеми. Проблем се решава, ама не и живот кој много често при обид за самоубиство заврши трагично.

Loading...

Еве како е спасена млада Азербејџанка при обид за самоубиство. Живот е спасен у последњу секунду.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.