Неустрашив момак: Селфи од 200 метра високу кулу (видео)

Сподели со своите пријатели

Свака част к’д су људи храбри, ама зар овој не е нешто што се граничи сас лудило?

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.