Несвакодневна дресура: Кучиња се редив по име (видео)

Сподели со своите пријатели

Газда на повише од 15 кучиња има свој начин на дресуру, т.е, да ги вика надвор по име, и притој никој да не смее да искочи ако не е повикан.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.