Нешто с’с овија слике е чудно, а ви потрудете се да сфатите што (фото)

Сподели со своите пријатели

Понекад работе пред нас су поприлично очигледни и не тражив ништо повише од едноставан поглед за да се тој сфати, ама некад постоив и работе што тражив малце „науку“ за да сфатите што се уствари туј дешава.

Овија фотке су дефинитивно од т’ј тип. Пред да ги сфатите, морате стварно да разгледате детаљно, такој да спремете га око и тумачете што не ваља.

Спремете ги очи за еднога џина

cudne-fotografije-foto-lifebuzz-1453058323-825895

Кој би кажаја дека он има толко убаву куќу

cudne-fotografije-foto-lifebuzz-1453058413-825899

Мајка увек посматра, само најдете гу куде е

cudne-fotografije-foto-lifebuzz-1453058447-825901

К’д чарапе ќе ви ги опишев емоцие

cudne-fotografije-foto-lifebuzz-1453058566-825905

Нешто е много страшно на слику потрудете се да сфатите

cudne-fotografije-foto-lifebuzz-1453058623-825907

Нигде не идете без другара

cudne-fotografije-foto-lifebuzz-1453058667-825909

Играмо жмурку

cudne-fotografije-foto-lifebuzz-1453058707-825911

Шпијуни су меџу нама

cudne-fotografije-foto-lifebuzz-1453058749-825917

И паковање за тоалет е место како и сви други

cudne-fotografije-foto-lifebuzz-1453058792-825919

К’д ќе запазите овој мора да е много болело

cudne-fotografije-foto-lifebuzz-1453058838-825921

Неко меџу нама није наш (ѕек)

cudne-fotografije-foto-lifebuzz-1453058880-825923

Ајде сви се наместете за сликање

cudne-fotografije-foto-lifebuzz-1453058926-825925

Некој до елку, некој у елку…

cudne-fotografije-foto-lifebuzz-1453059260-825939


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.