Неприкосновен Мет Франко и трик сас вино и чашу (видео)

Сподели со своите пријатели

Мет Франко, победник на деветту сезону на шоу ”Америка има талент”, на прославу на десетгодишно издание на шоу, изведе трик кој не е б’ш едноставан за објаснување.

Loading...

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.