Немој да билдаш ако те мрзи (видео)

Сподели со своите пријатели

За да се набилдав побрзо, билдери од Бразил користив супстанцу Синтол, мешавина од масло и алкохол, доступна на бразилски пазар по много ниски цене.

Loading...

Иако сви билдери на свет сакав да изгледав како да су Хулк, некои одбирав набрзину да се набилдав, и еве што искочи од све тој, цицке како да су жене, уместо мускули како прав бодибилдер.

На интернет моментално е доступна и снимка од типичнога бразилскога билдера кој уместо пофални зборови, мораше да чита смешни и иронични коментари.

Да биде несреќа поголема, Бразилац убризга Синтол и у бицепси и трицепси, ама, неразвиено тело и мускули га издадесва ептен.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.