Немам работу, немам паре – гази мајсторе (видео)

Сподели со своите пријатели

Девојка под име Сабрина Бачиќ, иначе по потекло од хрватски град Ријека, снимила несвакодневан призор сас свој мобилан телефон.

Loading...

Имено, идејќи на работу, Сабрина види куде млад дечко лега пред камион, док му се шофер дере да се тргне пошто има работу.

Тргни се, ја мора да работу, немам време… слуша се глас на шофера, на што дечко му одговара:

”Само вози, вози преко мене, не сам еја сас д’нови, људи не ми давав да работу, бш ме брига, вози”!!!

Накратко, цела ситуација како што стои запишано на профил на Сабрину, дечко од шофера добија кифле.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.