Нема врска што е он дупло поголем, она се степа с’с њега на сред пут (видео)

Сподели со своите пријатели

Због гужве у сообраќај и онија што су најсмирени можев да изгубив живци, како и овај девојка што на сред улицу одлучи да се обрачуна с’с другога шпфера што е дупло поголем од њума. До инцидент доваѓа у град Прествик на т’ј начин што девојка што га вози розе Мини Купер улетуе испред мужа што у авто е с’с жену и дете.

Loading...

А млада девојка одклучуе да излети од авто и да се испонаша на шофера па у едн момент му и лупна шамар. После тој продужуе карање, а едн на другога си ги украдесва и кључеви на авта. И такој док се они карасва блокирасва га цел сообраќај па ништо чудно да улетесва и други да се тепав.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.