Нема кој не би се изнервираја на овакво нешто (видео)

Сподели со своите пријатели

Качен на кров, Арап пробуе да се симне низ дрвени слубе, ама, не види дека доле има некој што га грдно зеза у целу муку да се приземји.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.