Нема да ви се веруе какви све идиоти постоив у свет (видео)

Сподели со своите пријатели

Некој убаво направија што овој видео га потпишаја Фестивал на идиоти, затој што верујте овој су кој од кога све поголеми „шампиони“ кои ги прошле сви категорие на глупоќу и што би кажале гејмери дошле до „фајнл левел“.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.