Некој иде на Олимпијаду, некој рипа преко авта (видео)

Сподели со своите пријатели

Најактуелан спортски настан овија д’нови е Олимпијада куде се наваѓав најдобри спортисти од сви државе у свет, ама за овија дечки тој што не отишле у Рио не претставља проблем.

Они свои вештине ги покажуев рипајќи авта на паркинг.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.